Festival mi?

22 Temmuz 2018 Pazar günü Gökçebey’de bir Festival yapildi.

Adi da, 6. Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali…

Türkiye Kanatli Hayvan Üretici Zonguldak Birligi’nin organize ettigi ve Gökçebey Belediyesi’nin destekleri düzenlendi.

Hükümet Konaginin önündeki Atatürk anitina çelenk konma programinda; Saygi durusu, Istiklal marsi okunmasi ve ardindan Çelenk konmasi!

Yanlis.

Dogrusu söyle; öncelikle sunucu tarafindan program arz edilir, Türkiye Kanatli Hayvan Üretici Zonguldak Birligi baskani çelengini koyar, saygi durusu ve Istiklal marsinin okunmasiyla Festival baslamis olur.

Dogrusuda bu olmaliydi.

Programin takdir edildigi yönlerine gelince; Devrek Belediye Bandosu ve Kozlu Belediyesi Folklor Grubu ekibi yöresel halk oyunlarini da izlemeye degerdi.

Ne kadar tavuk pisirildi? Bu sorunun cevabini adi Festival dedik ya hazirlayanin da bilgisi yok. Her önüne gelen bir seyler söylüyor…

Öyle yada böyle yari pismis tavuk kebabi,pilav ve ayran ikraminda bulunuldu. Yiyenlere afiyet olsun.

Festival mi? Dedim ya yazimin basliginda…

Festival’in mimari Eregli’de dönemin Belediye Baskani Halil Posbiyik ile Devrek'te dönemin Belediye Baskani ve 22 Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Sayin Nadir Saraç yaptiklari festivale ben Festival derim hem de Uluslar arasi…

6.Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali amacina ulasmamistir. Ancak Osman Bayrak’li ile Ismet Karci kendi reklamlarini iyi yaptilar.

Festival bahane siyaset sahaneydi. 

Osmanbey bugünküyaptigi gibi 30 Mart 2019 yerel seçimlere kadar 10 tane daha Festival demeyelim suna senlikler düzenlemeye imzani atsan da seni yine GÖKÇEBEYE BELEDIYE BASKANI YAPMAYACAGIZ.

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci’ya gelince; sekiz ay Belediye Baskanligi yapiyorsunuz, bu zaman sürecinde Gökçebey’e hangi hizmetleri yaptiniz? Bu konuda bir açiklama yaparsaniz, sizlere destek veren Ak Parti üst düzey yetkilileri ve Gökçebey halkini aydinlatmis olursunuz. Ne dersiniz?

Bütün olumsuzluklara ragmen, yapilan 6. Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali demeyelim de eglence de dagitilan ikramlardan faydalananlara, bedavadan plaket alanlara ve kendine göre saatlerce eglenenlere ve siyaset anlaminda kendi reklamlarini yapanlara hayirli olsun.