VADININ GENÇ IS ADAMI: DENIZ SARAÇ

Denko Mobilya Imalat Ins. Ltd. Sti. Genel Müdürü Deniz Saraç,”  Denko Banyo olarak sektörde sahip oldugumuz bilgi ve tecrübeyi, degerli müsterilerimiz ile paylasmayi her zaman bir görev bilmisizdir.

Firmamizda, üretim esnasinda ürünler ham maddesinde birinci sinif, kaliteli malzemelerden üretim yapiyoruz.

Bunun yaninda kesiminden sevkiyatina kadar da her sey titizlikle incelenip, müsterilerimize teslimini de bir ilke olarak belirledik. Sirketimiz, müsteri memnuniyetini ve isteklerini her zaman ön planda tutmayi amaçlamaktadir.

 Bu nedenle üretim, satis ve satis sonrasi hizmetlerini en iyi sekilde yapmayi, gelisen ve degisen sartlarda sürekli yenilenmeyi hedefliyoruz.

Denko Banyo Mobilya Sirketi;  Irak, Azerbaycan, Almanya, Hollanda, Ukrayna ve Filistin’e gibi ülkelere mobilya ihracati yapmaktayiz.  Ilk hedefimiz elbette ki kayitsiz sartsiz müsteri memnuniyetidir.

Ayrica sözlerimi son vermeden önce; Güzel ülkemin güzel insanlari, kendinizi gelistirin ve is hayatina atilmaktan çekinmeyin. Çok çalisin. Kendiniz için, aileniz için, ülkemiz için çok çalisin. Hayalleriniz olsun. O hayali gerçeklestirmek hayat gayeniz olsun. Yilmayin. Basari bir gecede gelmez, geliyorsa o tesadüftür, sürdürülebilir degildir.”dedi.

Vadinin genç isadamlarindan biride Deniz Saraç’dir. Saraç ayni zamanda; CHP Devrek Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Üyeligi yaparak hizmet vermeye devam ediyor.

Denko Mobilya Imalat Ins. Ltd. Sti. Genel Müdürü Deniz Saraç’a basarili çalismalarinin devamini diliyoruz.