Baskan Karadag, Gökçebey’e sahip çikmak hepimizin asil görevidir.

Bugün Pazar idi. Herkes hafta sonu tatilini yaparken ben Ak Parti Gökçebey Ilçe Teskilatinda Baskan Hayrettin Karadag ve Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz ile yaklasik iki saate askin çay sohbeti yaptik.

Onlar anlatti, ben ise dinledim.

Sohbetimizin konusu: Yapilan 24 Haziran Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimlerinde kazanilan bir zaferin sirlari idi.

Sayin Karadag: Köylerde nasil bir çalisma yaptiniz ki, basarili oldunuz?

Latif kardesimiz, seçim sürecinde bizleri yakinen takip ettiniz. Hiçbir basari tek basina asla olmaz. Ilçe baskani olarak öncelikle Ilçe merkezi ve Bakacakkadi belde belediye baskanlarimiza, Kadin Kollarimizi ve Gençlik Kollarimizi, partiye gönül veren degerli üyelerimize ve saygi deger Gökçebey halkina çok tesekkür ediyorum. Bizim partide teskilat çok önemli. Özellikle Köylerde yaptigimiz seçim çalismalarinda Il Genel Meclis Üyemiz Rahmi Albuz’un çok destegini aldik. Yine buradan belirtmek istiyorum, köy muhtarlarimizin çalisma ekibimize  olan güvenlerini yetirmektik. Aksine muhtarlarimiza ve köyde yasayan vatandaslarimizin yaninda oldugumuzu ispatladik. Partimizin yillardir iktidar olusu ve iktidarin velinimetlerinden tüm köylerimizin sorunlarini çözerek hizmet yaptik.  Ve yaptigimiz hizmetlerin karsiligini vatandaslar takdir ederek partimize destek vermislerdir. Ve hakkimiz olan oylari aldik. Isimiz bitti mi? Hayir, asil isimiz köylerde yaptigimiz hizmetlerin  devamini getirecegiz.

Sayin Karadag; Gökçebey merkezinde oylarinizi artiracaginizi inaniyor muydunuz?

Evet inaniyorduk latif kardes. Gökçebey merkezinde  hizmetler 2014 yapilan yerel seçimlerde Baskan Vedat Öztürk döneminde yapilan belediyecilik hizmetlerinde hem iktidarin gücü hem de belediyecilikten gelen Sayin Baskan Öztürk’ün tecrübeli olusu nitecisinde Alt yapisindan üst yapisina kadar yapilan hizmetlerin meyvesini yapilan seçimlerde sandiga yansidi diyebiliriz. 44 ayda proje kapsaminda yapilan hizmetlerden dolayi Vedat Öztürk’e ve Milletvekili Sayin Özcan Ulupinar’a sahsim ve Gökçebeyliler adina tesekkür ederim.  Ayrica; Ilçemizin onuru Çanakçilar Ailesinin maddi ve manevi desteklerini asla unutamam. Ilçe ve Türkiye ekonomisine katki saglayan Çanakçilar Ailesine minnettarim ve sonsuz saygilarimi sunuyorum.  

Sayin Karadag; Önümüzde yerel seçimler var, Ilçe merkezinde ve Bakacakkadi Beldesinde mevcut baskanlarla mi yoksa yeni adaylarla seçimlere gideceksiniz?

Latif kardesimiz, yapilan Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimlerinde Gökçebey merkez ve köylerde basari elde etmistir. Öncelikle partimize destek veren veya vermeyen tüm halkima tesekkür ediyorum. Bizler her kesin siyasi görüsüne saygiliyiz. Partimize  24 Haziran'da  oy vermeyenleri dislamiyoruz aksine seçim sürecinde bizlerin bir eksikligi mi var diye çalisma ekibimizi sorguluyoruz.  Türkiye ve Gökçebey olarak düsündügümüzde hepimiz bir geminin içindeyiz.  Liderimiz Cumhurbaskani ve yeni sisteme göre baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in belirledigi siyasi çizelgesinde çalisiyoruz.

Sorunuza gelince; Yerel seçimler yeni bir karar alinmazsa sayet 2019 Mart ayinda yapilacaktir. Ilçe teskilatimiz, il teskilatimiz, Milletvekillerimiz ve genel merkezi olarak ortak akilla yapilacak yerel seçimlerde hangi adayla basarili olacagiz kriterlerine bakarak Il Genel Meclis üyelerimiz ve Belediye Baskan adaylarimiz belirlenir.  Halk nezdinde yapilan siyasi kulislere bakacak olursak mevcut belediye baskanlari, sahsimda olmak üzere birçok kisinin ismi konusuluyor olabilir. Bir sey diyemem. Birçok aday adayin ismi geçmesi de partimizin zenginligi ve demokrasinin örnegidir.

Bizlerin öncelikle Gökçebey’in merkez ve köylerde yapilan hizmetlerin devamliligidir. Muharremler grup yolunda 5 km sicak asfalt çalismalarimiz yapiliyor. Yine, Dagdemirciler, Dogancilar, Pazarlioglu, Yesil köy ve yakin cevrede ki vatandaslarin faydalanacagi’ YASAM ALANI’ projemizin içinde Muhtarlik binasi, dügün salonu, kafeterya, etüt merkezi, sportif faaliyetler, çocuk parki vs. Yine,Hacimusa grup yolunda devam eden trafige karsi önlem acisindan bariyer çalismalari devam ediyor. Bu projelerimiz yakinen takip eden ve onay almasinda vesile olan Il Genel Meclis Üyesi rahmi Albuz arkadasimiza tesekkür ediyorum.

Sayin Karadag; Son olarak Gökçebeylilere bir mesajiniz var mi?

Latif kardes. Hepimiz Gökçebeyliyiz. Ayrimiz,gayrimiz yok. Herkesin siyasi fikrine sonsuz saygim var. Ancak; hepimiz Gökçebeyliyiz dedik ya, sevincimiz ayni, üzüntümüz ayni ise ne gerek var ilçede gruplasmaya.   Türkiye basta olmak üzere Gökçebey’e yapilan hizmet esas yolundan gidecek olursak hepimiz yapilan hizmetleri desteklemeliyiz, yapilmayan hizmetleri de birbirimiz kirmadan seviyeli olmak üzere öz elestiri hakkimizi da kullanmaliyiz.  

Latif kardes siyasi görüslerimiz ayri olabilir. Sorun yok. Ancak; Hepimiz Gökçebey’de yasiyoruz. Gökçebey’e sahip çikmak hepimizin asil görevidir. Bizlere destek veren veya vermeyen herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum.