Erol, gece gündüz demeden çalisiyor

27.Dönem Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili adayi Burak Erol,24 Haziran seçim çalismalarini kapsaminda Zonguldak’ta ilçeler,beldeler ve köyler’de seçim çalismalarini gece gündüz demeden sürdürüyor.

Saadet Partisi iktidarinda yapilacak çalismalar söyle;

Ekonomi, üretimi ve özellikle sanayi üretimini güçlendirerek kalkinma üzerine kurulacaktir. Gelir dagiliminda adaleti tesis ederek aziz milletimizin refahini saglayacak politikalar hayata geçirilecektir.

Türkiye’de issizlik, kalkinma ve disa bagimlilik problemini, sanayileserek, bilgi ve teknoloji üreten bir toplum haline gelerek çözülecektir.

Vergi ve harcama politikalari kapsaminda basta devletin her birimi seffaf bir hale getirilecek, hesap verebilirlik ilkesi yerlestirilecektir. Böylece devlet yapilan isler hakkinda halka sürekli olarak hesap verecektir.

Hali hazirdaki haksiz vergi sistemi revize edilecek, üreticilerin ve tüketicilerin ödemek zorunda kaldiklari haksiz vergiler hak ve adalet temelinde yeniden düzenlenecektir.

Temel sektörler, bölgesel gelisme ve tematik alanlarla ilgili ana plan ve stratejiler olusturulacaktir.

Kalkinma ajanslarinin etkin koordinasyonuyla kalkinma planlari ile bunlara dayali uygulamalar bölgesel düzeyde yatirim öncelikleri belirlenecek nitelige kavusturulacaktir.

Mevcut kabiliyet ve potansiyellerine göre illerde farkli sanayi politikalari uygulanacak, kümeleme sayesinde bu politikalar ilçeler bazinda gelistirilecektir.

Kamu harcamalarinin sinirlandirilmasi, etkinliginin artirilmasi ve kamuda cari harcamalarda tasarruf saglanmasi saglanacak, özellestirmeler bu kapsamda ele alinarak verimli yatirimlar desteklenecektir.

Türkiye ekonomisi için cari açigin düsürülmesi, enflasyonun makul düzeylere indirilmesi, mali disiplinin sürdürülmesi, sanayi üretim kapasitesini ve katma degeri artiracak yapisal reformlara hiz kazandirilacaktir.

Kentlesmenin hizlanmasi nedeniyle kent ile üretim merkezleri baglantisinin yeni bir anlayisla ele alinmasina yön verilecektir.