Birol Yagli’nin Ramazan Bayrami Mesaji

Yagli Kasap Birol Yagli, milletçe birlik ve beraberligi gösterme imkani veren bir Ramazan Bayrami´ni daha idrak etmenin engin mutlulugunu ve sevincini hep birlikte yasadiklarini belirtti.

Yagli mesajinda;”Bayramlar, insanlarin birbiriyle kaynastigi, birlik, paylasma ve hosgörünün güzel örneklerinin sergilendigi özel günlerdir. Ramazan Bayrami, milletçe sahip oldugumuz dostluk, kardeslik, sosyal dayanisma ve yardimlasma gibi ulvi duygularin yeniden canlandigi, halkimizi birbirine baglayan müstesna bir bayramdir.

Bayramlarin getirdigi baris, huzur ve kardeslik ortaminin degerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandirdigi aliskanlikla tüm hayatimizda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hosgörüyle yaklasmaliyiz. Bizleri bir arada tutan degerlerimize sahip çikmali, birlik ve beraberligimizi korumaliyiz. Bu vesileyle, tüm hemsehrilerimin ve Islam dünyasinin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, bayramin ülkemize, dünyamiza ve tüm insanliga baris, kardeslik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.