Iyi Partili Özkan: "Beklentilerin Üzerinde Oy Alacagiz"

IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi Sayin Mustafa Adil Özkan Devrek Karsikaya'da seçim çalismalarina devam etti. Milletvekili adayi Özkan'a Devrek ilçe Baskani Bahadir Kiyici, Gökçebey ilçe baskani Satilmis Aydemir ve partililer eslik etti.

IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi Mustafa Adil Özkan, 24 Haziran Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi genel seçimi çalismalarinda  vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Özkan, IYI Parti Genel Baskani Sayin Meral Aksener'in Cumhurbaskani olmasi halinde yapacaklari projeleri anlatti.

Özkan,” Cumhurbaskani Sayin Meral Aksener'in liderliginde ülkemizin yeniden Cumhuriyet degerlerine döndürülmesini amaçliyoruz. Insallah biz bu yolda basarili olacagiz. Bu seçimde beklentilerin üstünde oy alacagimiza inaniyoruz.

Sayin Aksener iktidarliginda çocuklarimizin egitimi, daha iyi bir ortamda yasamalari ve yurt disindaki insanlarla ayni seviyede olmasini saglayacagiz.

Sayin Aksener'i Cumhurbaskani yaparak, öncelikle insanlarimizi rahat ve derin bir nefes almasini, daha sonra ise Türkiye'nin derin bir nefes almasini saglayacagiz. Gittigimiz her yerde aldigimiz destekle, IYI Parti'nin toplumda bir ümit isigi oldugunu görüyorum.”dedi.