JET BAKANIN OGLU ÖZKAN MILLETVEKILI ADAYI

1961 - 1974 yillari arasi milletvekilligi 1967 - 1971 yillari arasi Saglik ve Sosyal Yardim Bakanligi yapmis çalismalarindan dolayi JET BAKAN lakabi ile ün yapan Merhum Vedat Ali Özkan’in oglu Mustafa Adil Özkan  IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi.

1977 yilinda yapilan yerel seçimlerde Ankara Belediye baskan adayi iken seçim konusmasi yaparken kalp krizi sonucu hayatini kaybeden merhum Vedat Ali Özkan’i rahmet ve sevgi ile aniyor mekâni cennet olsun diyoruz.

Yine, 1980 sonrasi Anavatan Partisinde Bakanlik yapan Rahmetli Veysel Atasoy halasinin oglu Zeki Yavuztürk teyzesinin kocasi olmasi nedeni ile siyasi içinden gelen, Dürüst, ilkeli, güler yüzlü ve tatli dilli ile tanidigimiz Mustafa Adil Özkan IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi.

2000’li yillarindan bugüne kadar siyasetin her kademesinde görev alan ve aldigi görevlerinde basari elde etmistir.

Yine, IYI Parti kurulunca partiye üye olup, genel merkezde gönüllü çalisip, Partinin Genel Sekreteri ve Izmir Milletvekili Sayin Aytun Çiray’in Danismanligini yapan, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapilacak genel seçimlerde Mustafa Adil Özkan’in IYI Parti Zonguldak Milletvekili siralamasinda keske ikinci sirada olsaydi.

IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi Mustafa Adil Özkan ile Gökçebey’de sohbet ettik.

Milletvekili adayi Özkan,” Bugün itibariyle ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktasi olarak gördügüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde IYI Parti’den Zonguldak Milletvekili adayi oldum. Benim için Milletvekili siralamasinda kaçinci sirada oldugumun hiç önemi yoktur. Önemli olan Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çiktigimiz bu yolda, sorumlulugumuzun bilincindeyiz. Ortak degerimiz ve sevdamiz olan Türkiye'mizin ve Zonguldak’imizin gelismesi, güçlenmesi ve hak ettigi yere ulasmasi için sizlerle birlikte gece gündüz çalisacagiz. Partimizin kurucusu Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Meral Aksener’i Cumhurbaskani seçebilmek hedefimizdir. Bu hedefimizi gerçeklestirme adina da gerek milletvekili adaylari, Il teskilati, ilçe teskilati,  belde teskilati ve davamiza inanmis partimizin degerli üyeleri ile birlikte gündüzümüzü geceye kadar el ele, omuz omuza vererek seçim sürecinde çalisacagiz.”diyor.

IYI Parti Zonguldak Milletvekili adayi Mustafa Adil Özkan’in bu duygu ve düsüncelerinden dolayi tebrik ediyorum.

IYI Parti’nin diger milletvekili adaylari da keske Mustafa Adil Özkan gibi düsünebilse. Tüm teskilatlari kucaklayabilse ve uyum içinde çalisabilse.

Devrek’e gidiyorum karsimda Özkan, Gökçebey’de Özkan, Çaycuma’da Özkan.  Anlayacaginiz Vadinin Milletvekili adayi. Daha simdiden halkin gönlünde taht kuran ve herkesim tarafindan sevilen Mustafa Adil Özkan’a seçim çalismalarinda basarilar dilerim. Saglicakla Kalin.