Gökçebey Anaokulu Yil Sonu Senligi, Sergisi ve Mezuniyet Heyecani Yasadi

Gökçebey Anaokulu yilsonu senligi, sergisi ve mezuniyet töreni 10.05.2018 Persembe günü Ada Dügün salonunda saat 19.00’da yapildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz sehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalik saygi durusu ve ardindan Istiklal Marsinin okunmasi ardindan,  baslayan Gökçebey Anaokulu yilsonu senligi, sergisi ve mezuniyet törenine; Gökçebey Kaymakami Ahmet Korkmaz, Belediye Baskan Yardimcisi Ender Aydemir, Ilçe Jandarma komutani Hamdi Çakir, Ilçe Emniyet Amiri Hasan Bektas, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Anaokulu Müdürü Gülber Cinokur,  Çarsi içi muhtari Aydin Kayabas, ögretmenler, ögrenciler, veliler ve çok sayida ilçe halkinin katilimi ile gerçeklesti.

Gökçebey Anaokulu Yil Sonu Senligi,Sergisi ve Mezuniyet Heyecani Yasadi.. 2017-2018 Egitim Ögretim yilini da mutlu sonla bitirmenin gururu ve mutlulugunu yasadilar.

Günün anlamini içeren konusmayi Anaokulu  Müdürü Gülber Cinokur yapti.

Müdür Cinokur konusmasinda;”  Yine bir egitim-ögretim yilinin sonuna gelmis bulunuyoruz. Minik ögrencilerimiz her sene oldugu gibi bu senede sizlere ögretmenleri ile birlikte büyük emek sarf ederek hazirlamis olduklari sanatsal faaliyetlerini ve gösterilerini sunacaklar.

Çocuklarimizin egitim-ögretim hayatlarinda ilk baslangiç noktasi olarak okul öncesi egitimin önemi büyüktür.  En degerli varliklarimiz olan çocuklarimizin, bizleri bu toplumun ve ülkemizin gelecegidir.

Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘ Çocuklar gelecegimizin teminatidir’ sözlerine yürekten inanarak çagdas egitimin modeline göre çocuklarimizi yetistirmekle yükümlüyüz.

Amacimiz çocuklarimizin özgüveni gelismis, paylasimci, sosyal, kendilerini iyi ifade edebilen bireyler olarak yetismesi ve bu topluma kazandirilmasidir.

Minik ögrencilerimizin ve ögretmenlerimiz bu gösterilere hazirlanirken çok özen gösterip yoruldular. Bu yüzden de çokta heyecanlilar.”

Minik ögrencilerin hazirladigi gösteriler, siirler ve kep atma törenine o kadar güzel hazirlanmislar ki, izleyiciler tarafindan ayakta alkisladilar.

Plaket ve tesekkür belgeleri verildi.

Egitime çok önem veren genç ilçe kaymakami Sayin Ahmet Korkmaz’a, Belediye Baskani Ismet Karci’ya, Ilçe Emniyet Amiri Hasan Bektas’a plaketleri verildi.

Yine egitime gönülden destek veren; Çarsi Içi Muhtari Aydin Kayabas’a, Özcan Kilinçarslan’a, Halime Kaymaz’a ve Ebru Keskin’e de tesekkür belgeleri vererek program sona erdi.