Muhtar Kayabas’in 23.Nisan Mesaji

Gökçebey Çarsi Içi Mahalle Muhtari Aydin Kayabas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Muhtar Kayabas mesajinda, “Türk Milletinin kendi temsilcilerini bir araya toplayarak olusturdugu Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Milletinin azim ve kararini ortaya koymus, bagimsizliga dogru gidilen yolda tüm düsünceler TBMM çatisi altinda ele alinarak hayata geçirilmistir. 

23 Nisan 1920 tarihi bu açidan bakildiginda, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarindan birini olusturmaktadir. Milli Egemenligin ilan edildigi bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafindan çocuklarimiza ve tüm dünya çocuklarina bayram olarak armagan edildi.

Gözlerindeki piriltida ülkemizin aydinlik gelecegini gördügümüz çocuklarimiz, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri gelecege tasiyorlar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa KemaI Atatürk basta olmak üzere miIIi mücadelede emegi geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük MiIIet MecIisi’nin açilisinin 98. Yilini ve 23 Nisan UIusaI Egemencik Ve Çocuk Bayrami’ni en içten duyguIarimizIa kutluyoruz.”