Baskan Aydemir’den 23 Nisan mesaji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayan  IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir, çocuklara armagan edilen bu bayramin tüm dünya çocuklari arasinda sevgi ve dostluk baglarinin güçlendirilmesine de katkida bulundugunu söyledi.Baskan Aydemir’in mesaji söyle:“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 98’inci yildönümünün kutlandigi bu günde, ülke olarak milli iradenin egemen kilindigi ve çocuklarimiza essiz bir armagan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin coskusunu yasiyoruz.

 Milli iradenin hayat buldugu Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli mücadeleye yön verirken; açildigi günden beri de milletimizin gelecegini aydinlatmayi sürdürmüstür. Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Baskani olan Mustafa Kemal Atatürk de, milletimizin gelecegi olan çocuklara bu günü armagan ederek, ülkenin onlara olan güvenini göstermistir.

Çocuklarimizin olan bu bayram, ayni zamanda dünya çocuklari arasinda da sevgi ve dostluk baglarinin güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanlarin baris içinde yasamalarina vesile olacaktir.

Bu düsüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyor; tüm çocuklarimiza ve halkimiza sevgiler sunuyorum.”