Baskan Oktay’in 23 Nisan Mesaji

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nin, Cumhuriyetin kurulusu, laik Cumhuriyetin ana ilkelerinin belirlenisi ve çagdas Türkiye'nin kurulusunun ilk adimi oldugunu" belirten CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, sunlari kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaslarinin önderliginde çalismalarina baslayan bu Meclis, önce cumhuriyeti, sonra demokrasiyi gerçeklestirmistir.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nin 98. yil dönümünde, ülke ve ulus olarak ihtiyacini duydugumuz laik egitim, hosgörü, toplumsal baris ve cumhuriyetin kazanimlarini kararlilikla savunmanin yani sira her türlü bagnazliga karsi mücadele etmek de temel ve asli sorumluluklarimiz içerisinde yer almaktadir.

Tüm çocuklarimizin ve dünya çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlar, sevgi, baris ve huzur dolu bir Dünya’da hep birlikte yasamayi temenni ederim.

Bu duygu ve düsüncelerle, Cumhuriyet’in temellerini atan büyük devlet Adami Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin aziz sehitleri ve kahraman gazilerini rahmet ve minnetle aniyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum."