Baskan Karci, Herkes Isine Baksin!..

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, ‘Biz hikâyeden konusmuyoruz. Herkes isine bakacak, biz de isimize bakacagiz.’diyerek sözlerine söyle devam etti.

Baskan Karci yaptigi açiklamada;” Son zamanlarda ilçem ve Baskanligini yaptigim belediye hakkinda Zonguldak yerel basinin da haberler ve yorumlar yapilmaktadir.  Belediye iç tüzügü geregi,  her yil Mart ayi’n da gelir ve giderleri seçilen komisyon tarafindan denetlenir.  Iki Ak Parti’li ve bir CHP’li meclis üyesi seçerek denetleme komisyonu kurduk. Ve iç denetimi yaparak komisyon raporunu tarafima teslim etmistir. Nisan Ayi içersinde yaptigimiz bes saatlik meclis toplantisinda Denetim ve faaliyet raporu oy çokluguyla onaylanmistir.

"Dedikodu Degil,  Is Üretiyoruz"

‘Dedikodu degil, is üretiyoruz.’ Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, “ Belediye denetim komisyonunun sahsima teslim ettigi raporda Gökçebey’i zarara ugratacak bir sey varsa bu konuda geregini yapmak benim görevimdir. Bundan da hiç kimsenin süphesi olmasin.

Ülkemizin bu sikintili dönem de, ben ilçemize nasil hizmet verebilirim diye mücadele verirken, birileri dedikodu pesinde kosuyorlar   ve algi operasyonu yapmaya çalisiyorlar.  Son on günün dört gününü Ankara’da geçirdim.

Ankara’da yaptigim görüsmelerde;  Emekli Toki’si, Yeni Ortaokul Insaati, Çukur mahallemiz basta olmak üzere üst yapi da kullanilmak üzere parke tasinin alimi, Belediyeler Birliginden Araç tehmini ( Çöp arabasi ve Damperli Kamyon) , Iller Bankasindan maddi destek, Bugünde   Ankara’ya gittigimde  mevcut Ortaokul binasinin yikilmasi ve yeni bir Ortaokul insaat yapimi onaylandi.  Spor Sahasi, Viyadük Köprü,  Yeni Emniyet binasinin yapimi,  Gökçebey Ilçe Milli Egitime 40.Bin TL ödenek çikartildi. Yine Örmeci köyünde ki okula 250. Bin TL, Bakacakkadi Beldemize yeni bir lise yapilmasi için Milli Egitim Bakan Yardimcisi Ömer Erdem beyle saat 11.00’de görüserek sözünü aldim.

Bu arada bazi kisiler beni arayarak,’ Baskan seni genel merkeze ifadeye mi çagirdilar.’gibi sorular soruyorlar.  Bende bu sözlere sadece gülüp geçiyorum.  Yani biz hizmet için ugrasirken birileri de dedikodu üretiyor ve kendi yalanlarinin içinde boguluyorlar.

“ Hiç kimse ile sahsi sorunum yok”

Baskan Karci; “ Akli sira benim altimi oymaya çalisiyorlar farkinda olmadan. Ak Parti’ye zarar veriyorlar. Hiç kimse ile sahsi sorunum yok. Elimden geldigi kadar hizmetimi yaparim. Bir yanlislik yapildi ise onun da geregini yaparim.

Bu gece Miraç Kandili olmasi nedeniyle, Tüm Islam alemi ve saygi deger Gökçebey halkinin kandilini kutlar, sevgi ve saygilarimi sunarim.”