SALTUKOVA’NIN GÜNES’I

Yilardir basarili ögretmenlik mesleginden  emekli olduktan sonra Saltukova beldesine hizmet edecegim düsüncesiyle siyasette bende varim diyen Zerrin Günes 2014 yilinda yapilan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Baskan adayi oldu ve seçimi kazanmisti.

Saltuokova’da Günes dönemi basladi.

Bayan Günes, Saltuova Beldesini iyi analiz etmis ve sorunlarini çözümü adina da hizmet projelerini hazirlamis ve seçim sürecinde de halkina anlatti ve halkin güvenini kazanarak belediye baskani oldu.

CHP’li Baskan Günes, beldesine olan hizmet projelerini daha aktif hale getirebilmek için 2016 yilinda partisinden istifa ederek,   Ak Partiye geçti. Hatta Ak Parti’nin rozetini Basbakan Sayin Binali Yildirim takti.

Saltokova beldesini ziyaret ettim.  Vatandaslarla bire bir görüsme yaptim. Bayan Günes’in çaliskan bir belediye baskanlik görevi yaptigini söylediler.

Belde de belediye olarak yapilan- yapimi devam ettigi alt ve üst yapi çalismalari ile halkin gönlünde taht kuran Bayan Günes’i belde sakinleri takdir ederek desteklerini de sürdürüyorlar.

Saltukova Belediye Baskani Zerrin Günes’in basarili çalismalarindan dolayi tebrik ediyor ve çalismalarinin devamini diliyorum. Durmak yok, Bayan Günes ile yola devam.