BAYRAKTAR’DAN HERKESE AÇIK DAVET

IYI Parti Zonguldak Il Baskani Ragip Bayraktar yazili bir açiklama yaparak, herkesi  IYI Parti’ye davet etti.

Baskan Bayraktar: “Türk siyasetinde; ülke ve toplum çikarlarina yönelik elle tutulur ve gözle görülür hiçbir program, proje ve hizmet üretmedikleri gibi siyasi varliklarini toplumun temel degerlerini istismar ederek sürdürenlerin artik maskeleri düsmüstür.

Milletimizin ortak degerlerini siyasal hirslari ugruna kötüye kullanmak, koltuklarindan kalkmadan istismar siyaseti yapmak, siyasi çikarlari ugruna dün “kara” dediklerine bugün “beyaz” demek milletimizin akli ile dalga geçmekten baska bir sey degildir. Birileri “aldanma-aldatilma” rekorlari kirarken, birilerinin de onlarla “kuyruk ittifaki” projeleri yapanlarin “Millet” veya “Milliyetçilik” kavramlarindan ne anlayip ne anlamadiklarini da gördük.

Türkiye’de siyaseti tikanma noktasina getiren etkenler bellidir. Etnik ayrimcilik, dinin siyasete alet edilmesi, Atatürkçülük, Milliyetçilik, Ülkücülük, Dini ve Milli degerler gibi Türk toplumunu birbirine baglayan bu temel degerlerin siyasi çikarlar ugruna cömertçe kullanilmasi toplumdaki kutuplasmayi derinlestirmekten öteye gidememistir. Oysa; bu degerlerin hepsi partiler üstü olmasina karsin yillardir ülkede siyaseti kilitleyen kesimler her sikistiklarinda “Milliyetçilik”, “Atatürkçülük” veya “Ülkücülük” kavramlarini kendilerine kalkan ederek toplumu aldatmislardir.

IYI Parti; ülkemizdeki bu açmazlara son vermek, milletin temel degerlerini siyaset malzemesi yapmadan, toplumdaki kutuplasma siyasetine son vermek ve tikanan siyasetin önünü açmak amaciyla üçüncü bir yol olarak Türk Milleti tarafindan kurulmus cesurlar hareketi olarak da milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmustur.

IYI Parti; bu yola çikarken birakiniz birilerinin iyi niyetini suiistimal etmeyi, bilakis bugüne kadar iyi niyetleri suiistimal edilerek yillarca oyalanan ve omuzlarina basilarak kendilerine siyasi ikbal saglamak isteyen hedefsiz ve projesiz koltuk düskünleri ile bir yere varilamayacagini görmüstür. “Kandirilmak”, “aldatmak”, “aldatilmak” veya “ayartmak” gibi kavramlar IYI Parti’nin felsefesi ile asla bagdasmaz. Ayrica; Kimin kimleri ayarttigi, kimin kimleri aleni bir sekilde aldattigi gözler önündedir. “Türk Milliyetçiligini ayaklari altina alanlar…” ve daha vahimi de “Türkçülük bölücülüktür…” diyenleri kendilerine “ittifak” yapanlardir, iyi niyetli insanlari suiistimal edenler…

Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener’in Türk Milleti’ne yaptigi çagri açiktir ve son derece anlasilir biçimde nettir. Buna göre; geçmiste hangi siyasi düsünceye sahip olursa olsun IYI Parti’nin kapisi herkese açiktir. IYI Parti’de; sadece vatan hainleri, bölücüler, FETÖ’cüler, PKK usaklari, DHKP-C ve isimlerini sayamadigimiz ne kadar terör unsurlari varsa onlar yer bulamaz.

IYI Parti’nin temel felsefesi; Hoca Ahmet Yesevi’ye, Hünkar Haci Bektas Veli’ye, Mevlana’ya, Yunus Emre’ye ve Seyh Edebali’nin yaydigi Anadolu Günesi’nin manevi iklimine kadar uzanir. Bu yolda; degerlerin istismari degil kucaklasmasi vardir. IYI Parti, 80 milyonu kucaklamayi hedefleyen milyonlarin umudu haline gelmis büyük bir harekettir.

Türkiye’de ve bölgemizde eski siyaset aliskanlarini bertaraf etmeye kararliyiz. IYI Parti ile Zonguldak’ta da iyi siyasetin önünü açmaya azimli ve kararliyiz. Zaman alacak ama, basaracagiz. Insanlar IYI Parti’yi anladikça, parti programimizi anladikça ve Genel Baskanimizin verdigi mesajlari aldikça IYI Parti’nin iktidar yürüyüsü daha da hiz kazanacaktir. IYI Parti bünyesinde toplumun tüm kesimleri özgür biçimde kendilerine yer bulmaktadir.

Bu duygu ve düsünlerle Zonguldak bölgesinde bizlerle birlikte siyaset yapmak isteyen cesur insanlari IYI Parti saflarina katilmaya davet ediyorum.”