BASKAN KARCI’DAN KARANFIL

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, Belediyenin bayan personeline karanfil dagitarak ” 8 Mart Dünya Kadinlar Günü”nü kutladi.

Belediye Baskani Ismet Karci, Ilçe Baskani Hayrettin Karadag  ve Baskan Yardimcisi Ismail Kazli, resmi kurumlar, esnaflar, sivil toplum kuruluslari ziyaret edilerek karanfil dagitimi gerçeklesti.

Baskan Ismet Karci ” 8 Mart Dünya Kadinlar Günü”nü kutlayarak su açiklamayi yapti.

Karci,” Öncelikle tüm kadinlarimizin bu özel gününü kutluyorum. Kadinlarimiz; gerek hayatin her alaninda gösterdikleri basarilari ile, gerekse yetistirdikleri nesillerle ülkemizin geleceginin sekillenmesine çok büyük katkida bulunuyorlar. Bu nedenle kadinlarimiza ne kadar güzel imkân sunabilirsek, toplum olarak da o oranda güçlenecegimize inaniyorum.

“8 Mart Dünya Kadinlar Günü”nünde kadinlarimizin bu özel gününü kutlamak amaciyla böyle bir etkinlik düzenledik. Kadinlarimizi sadece bir gün degil her gün hatirlamaliyiz. Bu vesileyle bir kez daha “8 Mart Dünya kadinlar günü”nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte her türlü siddetten uzak, saglikli, huzurlu ve mutlu güzel bir yasam diliyorum” dedi.

Karanfil alan bayanlar bu jestten dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek, tesekkür ettiler.