Aksener, . Karabük sehidine sahip çikti

Iyi Parti Genel baskani Meral Aksener Karabük’e gelerek Il Binasinin açilisini yapti.

Açilis öncesi Safranbolu’ya ugrayan ve Sehit Ömer Bilal Akpinar’in mezarini ve ailesini ziyareti sonrasi Karabük’e geldi.

Karabük’te Ticaret ve Sanayi Odasi altinda bulunan Üreten Eller Kooperatifini ziyaret eden ve hediyelik alan Aksener yürüyerek Güven Kavsagina geldi.

Parti Otobüsünden halka seslenen Aksener Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elestirdi. Karabük’ün sehit cenazesinde gösterdigi vefayi ve sahiplenmeyi hatirlatan Aksener “Karabük’le Türkiye gurur duyuyor. Karabük sehidine sahip çikti. Birlik ve beraberligimizi kimsenin bölemeyecegini gösterdi” dedi

Hükümetin yanlis politikalari yüzünden bugün Türkiye’yi bu duruma getirdigini belirten Aksener, “Dün halaylarla Habur’dan PKK’yi karsiladiniz, Hatay’dan çikardiniz. Açilim dediniz, her yere siginaklar kazdilar. Büyük sehirlere bombalar koydular, dün yaptiginiz hatalarin bedelini yine millet ödüyor. 16 yildir iktidarsiniz, Türkiye büyüyor dediniz, insaat sektörü büyüdü, sanayi bitti, tarim bitti. Sehirleri bitirdiniz. Yanlisi yapiyorsunuz, deviriyorsunuz, sonra elinizi yikayip aldatildim diyorsunuz. Bunlari aldatmayan yok. Yaptiginiz hatalarin sanli ordumuz düzeltiyor, Mehmetçik düzeltiyor” dedi.

Konusmasinin ardindan Il Binasinin açilisini gerçeklestiren Aksener daha sonra Karabük’ten ayrildi.