HOSGELDIN BEBEK PROJESI

Devrek Belediyesi, ilçede ilkleri yapmaya devam ediyor. Yaptigi çalismalarla ilçeyi adeta santiyeye çeviren Devrek Belediyesi bir yandan da sosyal belediyecilikle ilgili çalismalarini sürdürüyor.  Bu çalismalardan biri de “Hosgeldin Bebek” Projesi.  Bu projeyle birlikte Devrek’te yeni dogan bebekler“HosgeldinBebek” hediyeleriyle karsilaniyor. Yeni bebek heyecani yasayan ailelerin mutlulugunu paylasmak amaciyla Devrek Belediyesi tarafindan “Hos geldin Bebek” hediyesi  veriliyor.

Yeni dogan bebeklere yönelik baslatilan proje kapsaminda  “Hosgeldin Bebek” hediye kutusu hazirlandi.  Sosyal belediyecilik anlayisiyla hayata geçirilen proje,  Içinde bebekler için hazirlanmis olan hediye seti Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci ve esi Gönül Semerci tarafindan ailelere teslim ediliyor.  AK Parti Devrek Ilçe Kadin Kollari Baskani Serpil Özmen ile AK Parti Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Funda Degirmenci’nin de yer aldigi ziyaretlerde aileler mutluluklarini paylastiklari için Baskan Semerci ile beraberindekilere tesekkür ettiler.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, “Bebeklerimiz, ailelerimizin gözbebegi, hayatimizin merkezidirler. Bu mutlu günlerinde vatandaslarimizin yanlarinda olmak, mutluluklarina ortak olmak ve ufak da olsa bir katkida bulunmak istedik. Ilçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarini karsilayacak hediye setimizi, Türk Bayraklariyla beraber yeni dogan bebeklerimizin ailelerine takdim ediyoruz. Hayatin her alaninda vatandaslarimizin yaninda olmaya gayret ediyoruz. Vatanimiza, milletimize hayirli bir evlat olmalari temennisiyle bütün evlatlarimiza saglikli, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyoruz” dedi.