IYI Parti Gökçebey Ilçe kongresini yapti. Baskan Satilmis Aydemir.

IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskanligi 1. Olagan Kongresini yaparak Satilmis Aydemir Baskanliginda yeni yönetimini belirledi.


Kongre divan baskanligini Necati Yörükoglu, Emrullah Erdogan, Berk Pak, Serhat Yildirim, Ramazan Doruk.
Saygi ve Istiklal Marsinin okundu.   
“IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskanligi 1. Olagan Kongresine;  IYI Parti Il Baskani Ragip Bayraktar, Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakani Aydin Tümen, Zonguldak Merkez Ilçe Baskani Fatma Gülay, Devrek Ilçe Baskani Bahadir Kiyici, Çaycuma Ilçe Baskani Ahmet Köktürk, Eregli Ilçe Baskani Asim Tazegül, Kozlu Ilçe Baskani Kenan Kazan, Alapli Ilçe Baskani Emrullah Erdogan, Kilimli Ilçe Baskani Alim Emre Demiroglu, üyeler ve misafirler katildi.

IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir,” Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor.  Gökçebey’in sorunlarini yakindan bilen ve Ilçemizin bütün degerlerine sahip çikacak yeni bir parti ve Ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte kongremizi yapmak için toplandik.  Önümüzde Yerel, Genel ve Cumhurbaskanligi seçimleri var.  Deneyimli ve tecrübeli kadrosu ile IYI Parti basta TÜRKIYE olmak üzere Zonguldak’a ve Gökçebey’e hizmet vermeye hazir.  Bizim derdimiz bölmek, parçalamak, dagitmak degil, bizim derdimiz birlestirmek, kenetlenmek, güçlenmektir, bizim derdimiz halkimiza hizmet etmektir. Kongremiz ülkemize, bölgemize ve ilçemize hayirlara vesile olmasini temenni  eder, sevgi ve saygilarimi sunarim."

 
IYI Parti Gökçebey Ilçe Baskan Adayi:  Satilmis Aydemir


Yönetim Kurulu Asiller: Satilmis Aydemir, Gülnur Keles, Senol Kocaasrlan, Burhan Aladag, Fevzi Karagün, Rifat Aydemir, Tuncay Özsaraç, Aygün Kapan, Fatih Salbas, Kenan Yasin Öztürk,  Ahmet Benli, Kerim Saygi, Fatma Karadag, Murat Saymaz, Songül Albuzlu, Kemalettin Danaci, Ayse Gökmen.


Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Dursun Türkyilmaz, Yeliz Özdemir, Zeynep Biçici,
 Burak Tülübas, Tuncer Gençoglu, Elif Kocaarslan, Murat Çetin, Ramazan Bozakli, Ayse Aydemir, Hidayet Özçelik, Sabri Bilgin, Fatma Karagünlü, Yavuz Gökmen, Kazim Kulluk, Ismail Hakki Inam.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*