YENI BASKAN KADIR BASLI

Gökçebey Soförler odasi 7 olaganüstü genel kurulu Sultan Cafe’de gerçeklesti.  Tek liste ile yapilan genel kurulda Kadir Basli baskan seçildi.


Divan baskanligina  Zonguldak Esnaf Odalari Birligi Baskani Muharrem Coskun seçildi.


Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla Gökçebey Soförler odasi 7 olaganüstü genel kurulu basladi.


Kurula; Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci,  Zonguldak Esnaf Odalari Birligi Baskani Muharrem Coskun, Ilçe Emniyet Amiri Hasan Bektas, Gökçebey Esnaf Odasi Baskani Ali Çetin’in yani sira çok sayida soförler odasina kayitli üyeler katildi.


Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci yaptigi konusmada; “Gökçebey Soförler odasi 7 olaganüstü genel kurulunuz simdiden hayirli ve ugurlu olsun. Degerli arkadaslar zor sartlarda hepinizin görev yaptigini biliyorum. Belediye ve sahsimla ilgili yapmam gereken ne olursa olsun sizlerle beraberim.”diyerek divan heyetini selamladi.

Zonguldak Esnaf Odalari Birligi Baskani Muharrem Coskun ise,” Bugün odaniza sahip çikip bu mesai günde isinizi gücünüzü birakip buraya gelip bu salonu doldurdugunuz için ben soförler odasi yönetim kurulu adina ve sahsi adima tesekkür ediyorum ve saygilarimi sunuyorum."dedi
Gökçebey Soförler odasi 7 olaganüstü genel kurulu’nda yeni seçilen Baskan Kadir Basli ise birlik mesajlari vererek konusmasina söyle devam etti.

Baskan Basli;” Sayin Divan, sevgili meslektaslarim ve degerli misafirler Odamizin 7 olagan Genel kurulumuza hepiniz hos geldiniz.  Bu bir aile genel kuruludur. Yarin hep beraber el ele yürüyecegiz. Oda hepimizin. Hep beraber sahip çikmak asil görevimizdir.

Odamiz kurulusundan bugüne görev yapan baskanlara ve yönetimde görev yapan tüm arkadaslara tesekkür ediyorum. Genel kurulumuz hepimize hayirli ugurlu olmasini temenni eder, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.

Yeni Baskan Kadir Basli.
 Asil Üyeler: Aydin Yazici, Erdinç Özkan,  Erol Kiraz, Durmus Erenoglu, Yusuf Saraç, Yalcin Özkadam.

Yedek Üyeler: Erkan Soner Kodaman, Yasar Kurtoglu, Yüksel Demir, Fedai Eliçora, Cevdet Ahlat, Sezai Kulluk, Vasfi Saltuk.

Denetim Kurulu:
Asil Üyeler: Iskender Eserli, Ilkay Kulluk, Sedat Arslan.

Yedek Üyeler: Erdal Bostanci, Murat Demirtas, Musa Halici.