BASKAN KARCI, ÇALISAN GAZETECILER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle bütün basin çalisanlarinin gününü kutladi.

“Gazeteciligin zor ve çok önemli bir meslek oldugunu, özverili ve kutsal çalismalari nedeniyle basin mensuplarina tesekkür borçlu olduklarini” belirten Baskan Karci, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal alanda çalisan bütün basin mensuplarina yaptiklari hizmetler nedeniyle tesekkür etti

Zonguldak ve ilçelerinde görev yapan gazeteci, basin mensubu arkadaslarim sehrimizin sorunlari ile yakindan ilgilenip, sorunlarin çözümüne önemli katkilar vererek, bizlere yardimci olan, bir çalisma anlayisi içindedirler. Kendilerine bu olumlu ve fedakâr çalismalarindan ötürü tesekkür ediyorum.

Gökçebey Belediyesi olarak bizler de vatandaslarimizin ilkeli, tarafsiz ve sorumlu gazetecilik anlayisi çerçevesinde haber alma hakkina katki sunmaya devam etmekte kararliyiz. Gazetecilerin çalisma sartlarinin tüm Türkiye'de daha da iyilestirilmesi ve özgürlüklerinin evrensel standartlara kavusturulmasi, kuskusuz medyamiza güç kazandiracaktir. Çünkü basin milletin müsterek sesidir. Vatandasin bilgi edinme özgürlügünü yasal sinirlar içinde sonuna kadar sunan, ekonomik ve sosyal sorunlari cesaretle irdeleyen, basin meslek ilkelerine uyarak görev yapan bütün basin çalisanlarimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleri ile birlikte saglikli, basarili ve mutlu bir yil geçirmelerini temenni ediyorum.”