BASKAN KARCI’NIN YENI YIL KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci,  yeni yil nedeniyle mesaj yayimladi.


Belediye Baskani Ismet Karci, mesajinda, 2018 yilinin ülkeye ve tüm insanliga baris, kardeslik, huzur, mutluluk getirmesini, diledi.


Yeni yildan herkesin farkli beklentileri oldugunu ifade eden Baskan Karci, söyle devam etti:


Daha aydinlik yarinlara ulasmak için, millet olarak el birligi ile çalismamiz, kendimize inanmamiz, sahip oldugumuz imkânlar ve öz kaynaklarimizi en verimli biçimde kullanmamiz yeterli olacaktir. Biten yilda neler yaptigimizi, neler ögrendigimizi gözden geçirip çevremize yararli olup olmadigimizi zamanimizi iyi kullanip kullanmadigimizi düsünmeliyiz.


 Her yeni yil yeni atilimlar, yeni umutlar, yeni adimlar kisaca yenilikler yilidir. Insanlik her yeni yilda tarihini yeni basarilar, yeni buluslar her alanda ilerlemeler ile zenginlestirir. Bizim de bu hizli gidise ayak uydurmamiz yeni yilda daha çok çalisarak daha basarili olmamiz gerekmektedir.


Yeni yilla birlikte gelecek günlerin karanliktan aydinliga özgürlükçü, esitlige dayali kavgasiz, savassiz, baris ve saglik içinde paylasimci bir toplum düzenine giden yol olmasi hepimizin temennisidir. Bu duygu ve düsüncelerimle tüm halkimizin yeni yilini kutluyorum. Yeni yilin herkese basari, saglik, mutluluk getirmesini diliyorum.”