Geldi , Baskan Karci’yi Hayirli olsun ziyareti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskanligi’nin programlari çerçevesinde, Gökçebey Belediyesi Yeni Baskani Ismet Karci’ya hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi ;”Ziyaretlerimizin amaci gerek halkimiza hizmet noktasinda verimliligin daha üst noktalara çekilmesi anlaminda hem tecrübe hem teskilat belediye iliskileri meclis çalismalari ve teskilat ile iliskiler ve yürütülen hizmetlerinin kalitesinin daha yükseklere getirmek noktasinda katki saglamak. Gökçebey Belediyesine ziyaretimiz güzel geçti. Yeni seçilen Baskanimiz Ismet Karci’ya hayirli olsun diyoruz. Gökçebey’e yapilan hizmetlerin devamini getirecektir.” Dedi.

Belediye Baskani Ismet Karci; “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu  Sayin Mehmet Geldi’nin belediyemize nezaket ziyaretinden onur ve memnun olduk. Hedefledigimiz ve söz verdigimiz programlari tamamlamak için hem yerelde hem genelde çok ciddi çalismalarimiz var insallah güzel seyler ortaya çikacak. Bütün bu çalismalari insallah en güzel sekilde partimiz adina milletimiz adina birlikte yapmaya devam edecegiz.”diyerek Baston hediye etti.


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Geldi öncülügünde yapilan belediyedeki toplantiya; Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gökçebey Ilçe Genel Meclis Üyesi Rahmi  Albuz, Ilçe Baskani Hayrettin Karadag ve Ilçe Yönetimi katildi.