HER SEY GÖKÇEBEY IÇIN

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci,” her sey Gökçebey için” diyerek sözlerine devam etti.

Baskan Karci açiklamasinda; "01.12.2017 tarihinde Vedat Öztürk Ak Parti Zonguldak Il Baskanina Partiden ve Belediye Baskanligindan istifasini vermisti. 7 Kasim 2017 Persembe günü Ak Parti Genel Merkezine Belediye Baskan adaylarini mülakata çagrildi. Mülakat sonucunda Belediye Baskanlik görevi sahsima laik görüldü. 08.12.2017 Cuma günü Belediye Meclis toplantisinda 9 meclis üyesi oy kullandi. Seçimde aranan çogunluk birinci turda 7-0 saglanarak Baskan seçildim. 11.12.2017 pazartesi günü göreve basladim.

Bu süreçte sahsima destek veren Ak Parti Gökçebey Ilçe Teskilatina, Kadin Kollarina, Gençlik Kollarina, mahalle ve Köy temsilcilerine, Il Genel Meclis Üyelerine, Il Teskilatina ve Genel Merkeze gittigimizde bire bir görüsmelerde sahsima baskanlik görevini laik gören Milletvekillerine ve üst düzey yöneticilerine tesekkür ediyorum.

2014’de oldugu gibi bugünden sonra da Belediye olarak yaptigimiz ve yapacagimiz proje kapsaminda hizmetlerimiz olacak. Her sey Gökçebey için düsüncesinde hizmetlerimiz devam edecektir. Gökçebey Halkina sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”

Ismet KARCI

Gökçebey Belediye Baskani