GÖKÇEBEY’E OSB MÜJDESI

Gökçebey’e yapilacak organize sanayi bölgesi projesi projesi Sanayi ve Teknoloji Bakani Faruk Özlü tarafindan onaylandi.


“HER SEY GÖKÇEBEY IÇIN”

Gökçebey’e Organize Sanayi Bölgesi projesi Sanayi ve Teknoloji Bakani Sayin Faruk Özlü tarafindan onaylandigini Belediye Baskani Vedat Öztürk açikladi.


Baskan Öztürk açiklamasinda; "2014’de, Her sey GÖKÇEBEY Için yola çiktigimizda hizmet projelerimiz vardi. Biz o günlerde bu hizmet projelerimizi anlatirken bize inananlar bizlere destek verirken inanmayanlar ise kahvehane köselerinde dedikodu yapiyorlardi. Göreve geldik. 3 yilda yaptiklarimizi anlatacak degilim çünkü yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir.  Bugün çok mutluyum. Çünkü Gökçebey’in en önemli sorunu olan Issizlik, göç’e bir nebzede olsa önüne geçebilme adina 20 yil önce kurulmasi düsünülen Organize Sanayi Bölgesi kurma projemiz  Sanayi ve Teknoloji Bakani Sayin Faruk Özlü tarafindan onaylanmistir. Ilçemize hayirli olsun.


Organize Sanayi Bölgesi kurma projemize destek veren Bakacakkadi Belediye Baskanimiz Sezgin Özdemir’e, Devrek Belediye Baskanimiz Mustafa Semerci’ye, Devrek TSO Baskanimiz Ertan Civak’a, Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupinar’a ve Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Sayin  Faruk Özlü’ye Ilçem ve sahsim adina çok tesekkür ediyorum.”
dedi.