Ömer Etçibasi; Sultan’ina Kavustu.

Ömer Etçibasi; Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün Salonunda gerçeklesen muhtesem dügün töreniyle Sultan Kalender ile evlenerek dünya evine girdi.


Gökçebey Belediye Meclis Üyesi Kemal Etçibasi- Hanife Etçibasi’nin biricik oglu Ömer Etçibasi ile Miktat Kalender- Makbule’nin kizi Sultan Kalender Belediye Aile Çay Bahçesi Dügün Salonunda gerçeklesen muhtesem dügün töreniyle evlendi.

Ömer ile Sultan’in dügününe; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Belediye Baskan Vekili Ender Aydemir, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Etçioglu Kuyumculuk Sebahattin Etçibasi,  Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Kezban Tahtabas, Polis Memuru Davut Korucu, Selami –Hava Etçibasi, Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Ögretmen Murat Kaymaz, Nüfus Memuru Aysel Uyan, Mustafa Uyan, Ender Gökmen, Zeki Tülübas, Kadir-Ayla Görür, Latif Gebes, Caner Etçibasi, Istasyon Mahalle Muhtari Aydin Özdemir’in yani sira çok sayida davetliler katildi.

Belediye Meclis Üyesi Kemal-Hanife Etçibasi ile Miktat – Makbule Kalender Aileleri  dügüne gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendiler.
Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, genç çiftlere hediyelerini vererek ömür boyu mutluluklar dilediler. Dügüne gelen davetlilerde hediyelerini takdim ettiler.
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri, Özcan Ulupinar ve Faruk Çaturoglu, telgraf çekerek genç çiftlere mutluluklar dilediler.

Kemal Köseoglu’nun birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalariyla Ömer ile Sultan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.


Bizde, Ömer ile Sultan genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*