Baskan Öztürk, Allah hepinizi ailelerinize kavustursun

"Bu vatana asker evlat yetistirmek bir gururdur" diyen Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk asker adayi olan gençlere ve ailelerine yönelik açiklama yapti.

Baskan Öztürk açiklamasinda; “ Tüm yurtta oldugu gibi Gökçebey’de su günlerde Askere gidecek gençlerimizi ugurluyoruz. Erkegin hayatindaki en önemli dönemlerinden birisi, askerlik günleridir. Askerlik peygamber ocagi, olgunlugun ve sabrin adresidir. Hepiniz aslanlar gibi bu vatanin bölünmez bütünlügü için; Devleti, milleti, bayragimizi, Cumhuriyetimizi koruyacak, PKK terörüne dur demek için mücadele vereceksiniz. Askerlerimize vatani görevlerinde basarilar diliyor, sag salim gittikleri gibi gelmelerini diliyorum. Bu vatana asker evlat yetistirmek bir gururdur. Bu gururu yasadiklari için asker ailelerinin de gururlu olmalarini istiyorum.

Türk kadini kurtulus savasimizda, bu ülkenin bagimsizligini kazanmasinda önemli görevler almis, cepheye mermi tasimakla birlikte erkegiyle birlikte düsmana karsi omuz omuza mücadele vermistir. Nene Hatunlar, Kara Fatmalar, Halide Edipler bu memleketin, bu vatanin özgürlügüne kavusmasi için mücadele veren kadinlarimiz gibi… Vatanimiza dün oldugu gibi bugün de içten ve distan tehditler sürmektedir. Sizlerin de bu vatanin müdafaasi için gözünüzü kirpmadan mücadele vereceginize eminim. Allah hepinizi ailelerinize kavustursun; saglicakla gidin gelin.”