VIZYON INSAATTAN SATILIK LÜKS DAIRELERIN YAPIMI HIZLA DEVAM EDIYOR.

Vizyon Emlak Pazarlama Satis-Kiralama ve Insaat Müteahhit Satilmis Aydemir, Gökçebey girisine satilik 45 lüks dairenin yapimi hizla devam ediyor.

Vizyon Emlak Aydemir tarafindan yapimi devam eden, 36 daire 3+1, 3 daire 2+1 ve 6 adet duplex daire olmak üzere toplam 45 lüks dairelerin satisina baslandi.

Kalite Politikasi, Is sagligi ve güvenligi politikasi ve çevre politikasi görev kabul etmekte ve taahhüt eden Vizyon Emlak Vizyon Emlak Pazarlama Satis-Kiralama ve Insaat Müteahhit Satilmis Aydemir, ” Kalite ve saglamligi temin etmek müsteri memnuniyetini artirmak, mükemmelligi yakalamak, saglik ve emniyeti her zaman ön planda tutmak güvenirligi koruyarak dinamik ve hizli çalisma performansini azimle sürdürmek, yeniliklere açik sürekli gelisme içinde olmaktir.

Yaptigimiz 45 lüks dairede,  Isi ve ses yalitimli, Asmolen, Yangin merdivenli, Asansörlü, Dogalgazli, otopark ve çocuk parki bulunmaktadir.

Maksimun müsteri memnuniyeti ilkesi ile, müsterilerimiz arasinda kalici dostluklara dönüsen iliskiler insaa etmek, üretim, pazarlama, satis, teslim, teslim sonrasi hizmetler ve verilen tüm taahhütleri yerine getirerek, müsterilerimize samimi, güvenilir, profosyonel bir hizmet sunmak, kurumsal anlayisimiz ve kalite politikamizdir.

Vizyon Emlak Pazarlama Satis-Kiralama ve Insaat Müteahhit

Satilmis AYDEMIR

Çay Mahallesi Ismetpasa Caddesi No:22/3 Kat 2

Gökçebey/ZONGULDAK

Telefon: +90 372 512 17 67

Faks: +90 372 512 17 66

GSM: +90 544 512 17 67

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*