BASKAN ÖZTÜRK HIZMET ADAMI

‘Her sey Gökçebey için’slogani ile çiktigi yerel seçimlerde halkina ne hizmet sözü verdi ise bir bir yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalisan Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün çalismalarini ilçe halki takdirle karsiliyor.


Bir bakmisin Ankara’da, Bir bakmisin Istanbul’da ve bir bakmisin Kastamonu’ya giden Baskan Öztürk’ü takip etmekte biz bile zorlaniyoruz.
Baskan Öztürk’ün önemli Projelerimizden biri olan yeni hastane binasinin ihale tarihi 08.08.2017 sali günü yapilacak.


Yine,  Kastamonu Kara Yollari 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ile görüsen Baskan Öztürk, Planlanan yeni ilçe girisi viyadüklü köprülü yolumuzun yapim ihalesi asamasina geldigi mevcut ilçe girisi olan Atatürk caddesinin Sicak asfalt ihalesine çikacagi tarafimiza müjde vermistir ayrica, Çukur Mahallesi yenice caddesi yolu içinde sati kaplama asfalt verecegi tarafimiza müjdesini verdi.

Belediyenin rutin çalismalari bir taraftan, proje kapsaminda alt-üst yapi çalismalari devam ediyor.
Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk öncülügünde hummali bir çalismalari yakindan takip eden ilçe halki tarafindan yakin ilgi ve destek görmektedir.


Baskan Öztürk hizmet adamidir. Gökçebey Baskan Öztürk sayesinde her geçen gün degiserek büyüyor ve çagdas modern yasanabilir bir ilçe konumuna geliyor.