Musluba’in Kadir Gecesi Kutlama Mesaji

Türk Sanat Müzigi Sanatçisi Arastirmaci Yazar Isa Muslubas,”Bu gecenin, Allah’tan baska yar ve yardimcisi olmayan kardeslerimize huzur ve baris getirmesini yüce Yaradan’dan diliyorum” dedi.


Uslubas Mesajinda;” Kur’an-i Kerimin nurlu bir urgan gibi insanligin kurtulusu için göklerden karanligin ortasina indirildigi bir Kadir Gecesine daha ulasmanin ve onu idrak edebilmenin huzur ve mutlulugunu yasamaktayiz. Cenabi Hakkin (C.C.) ayetiyle övgüsüne mazhar olan ve içinde geçtigi sureyi de diger sureler nezdinde bin kat sereflendiren bu güzel gecenin feyiz ve bereketinden Allah bizleri mahrum etmesin.

Gökten meleklerin ve Cebrail Aleyhisselamin saf saf yeryüzünü sereflendirdikleri ve mübarek Ramazan ayinin son gecelerinde gizlenen bu müstesna geceyi hakkiyla ihya edebilmeyi nasip etsin Allah cümle Ümmet-i Muhammed’e.

Her yerinde Müslümanlarin horlandigi ve eziyet gördügü, dünyanin karanlik bir döneme girdigi bu günler Kadir gecesinin rahmet ve bereketine en fazla ihtiyaç duydugumuz günlerdir.

Zulmün adaletsizligin tavan yaptigi, Müslüman cografyalarinda kan ve gözyasinin sel olup aktigi bu mübarek Ramazan ayinda, bu gecenin, Allah’tan baska yar ve yardimcisi olmayan kardeslerimize huzur ve baris getirmesini yüce Yaradan’dan diliyorum.

Adalet taksiminden mahrum olan dünyanin adaletsizlige ve zulme gömüldügü bu dünyada Cenabi Hakk’in milletimize yeniden eski parlak günlerindeki güç ve kuvvetini geri vermesini diliyorum. Dünyanin her yerinde cani yanan mazlumun koruyucusu olan çelik sinenin sahibi yüce Türk Milletine Allah zeval vermesin.

Ramazanin gidisinin hüznü ile Bayramin gelisinin mustusunu birlikte tasiyan Kadir Gecenizi ve yaklasan Ramazan Bayraminizi tebrik eder, ailece nice huzurlu ve bereketli Ramazanlara erismenizi yüce Allah’tan (C.C.) niyaz ederim”