SIFA HAMAMI EL DEGISTIRDI.

Kiralama usulüyle hizmetlerine devam eden Gökçebey’deki Sifa Hamami, yenilerek hizmete tekrar açildi.

Gökçebey Sifa Hamamin isletmecisi geçtigimiz günlerde el degistirerek Mustafa Ünal ve Tuncay Ünal tarafindan isletilmeye basladi. Sifa Hamami yenilerek; Kese, masaj, göbek tasi, buharli sauna, dinlenme kabinleri, soguk içecek çesitleri ve parfümleri ile Bayanlara; Persembe günü saat 09.00 ile 23.00’e kadar ve Erkeklere ise; Pazartesi, Sali, Çarsamba, Cuma ve Pazar günleri saat 07.00 ile 23.00 saatleri arasinda hizmet vermeye devam ediyor.

“ Hamamin Faydalari”
Tarihten bu güne kültürümüzde var olan hamam, bugün geleneksel ve modern olarak yine kültürümüzde yer almaya devam ediyor.  Hamama giden insanlarin pek çogu bunu kültür oldugu için degil, keyfine düskün oldugu için yapiyor. Keyfi ve gelenegi bir kenara birakirsak hamamin ne kadar yararli oldugunu bilmekte fayda var.

-Beden dinlenir ve zihniniz tüm gün açik olur. Hamamin en önemli yararlarindan bir tanesi cildinizdeki ölü derileri atarak yeni deriye kavusmasini saglamasidir.

-Vücuttan ölü deri atildigi zaman deri daha fazla oksijen aldigi için tazelenme firsatini bulmaktadir. Hamamlar bugün soguk alginligina birebir sifa olarak biliniyor.

-Hamamin içerisine girildigi zaman alinan sicaklik kan içerisindeki savunma hücrelerinin artmasina yardimci olarak vücudun mikroplarla bas etmesini saglamaktadir.

-Hamamin içerisindeki sicak eklemleri açarak kaslarinizi rahatlatmaktadir. Bu sekilde kas agrilarini da direk kesmektedir.

-Her mevsim çektiginiz kas agrilarinizi bu sekilde tedavi edebilirsiniz. Sinüs tikanmalarini hamama giderek açabilirsiniz.

-Hamama girdiginiz zaman burnunuza nüfus eden sicaklik burnunuzun rahat bir sekilde açilmasini saglamaktadir.

-Hamama gitmek kanser gibi kötü hastaliklarin da önünü kesiyor. Bugün tipta kanserin ve enfeksiyon gibi hastaliklarin yenilmesi için uygulanan buhar tedavisi, hamamda cildinize nüfus edecek buharla birebirdir. Bu nedenle bu hastaliga yakalanmadan önce ya da yakalandiktan sonra hamama gitmelisiniz.

-8.Kilo vermek isteyenler hamama giderek yag yakimini hizlandirabilir.

Gökçebey Sifa Hamami herkesin hizmetindedir.