Çaycuma’nin Yeni Baskani Verimbas

Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle koltugunu Raiba Verimbas’a birakti.

Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci koltugunu, Velioglu Ilkokulu 4. sinif ögrencisi Rabia Verimbas’a birakti. Baskan Kantarci’nin ne gibi talimatlari oldugu sormasi üzerine Verimbas, “Okulumuzun dis cephesinin boyalari döküldü. Onlarin boyanmasini istiyorum. Yas gruplarimiza uygun pota ve kale istiyorum. Atatürk kösesinin daha güzel olmasini istiyorum. Okulda banklarin ve bahçenin düzenlenmesini istiyorum. Mahallemizde de belli araliklarla park ve yollarin yapilmasini istiyorum” dedi.

Makama oturan Veribas’in çalan telefondaki belediye görevlisine, “Bu isler telefonda konusulmaz, makama gel” demesi gülüsmelere neden olurken, Baskan Kantarci, talepleri karsilamanin yani sira Verimbas’in okuluna yeni bir oyun bahçesi sözü verdi.


BÖYLE BIR BAYRAMA SAHIP OLDUGUMUZ IÇIN SANSLIYIZ


Baskan Kantarci ile bir süre sohbet eden Verimbas bir de kapanis yapti. Verimbas konusmasinda, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açilisinin 97. yilini coskuyla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armagan ettigi bugünde, onu bir kez daha minnet ve saygiyla aniyoruz. Çaycuma Belediye Baskanligi makaminda olmaktan dolayi son derece mutluyum, gururluyum. Biz çocuklar için çok özel ve anlamli olan bugünde bizleri makaminda kabul eden ve bana bu temsil firsatini sunan Sayin Belediye Baskanimiz Bülent Kantarci’ya yürekten tesekkür ediyorum.

Dünyadaki tüm çocuklarin imrenerek baktigi bir bayrama sahip oldugumuz için bizler çok sansliyiz. Ülkemdeki çocuklara, kardesçe, mutlu, huzurlu, gelecege güvenle bakilabilen aydinlik günler diliyor, en içten duygularla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” dedi. Baskan Kantarci makamina oturan ve kendini bu özel gün nedeniyle ziyarete gelen çocuklara çesitli hediyeler verdi.

*

*