YILDIZ, BASKAN ÖZTÜRK’Ü TEBRIK ETTI

AK Parti Gökçebey ilçe teskilatin yeni hizmet binasi açilisini yapan AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz Gökçebey Belediyesini ziyaret etti.

Yildiz’in Belediye ziyaretine Il Baskani Zeki Tosun,  Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Çaycuma Ilçe Baskani Ahmet Çolakoglu, Filyos Belediye Baskani Ömer Ünal’in yani sira partililer eslik ettiler. 

 
AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz,  Belediye girisinde Zabita Komiseri Celal Basoglu ve zabitalarin selam durusu ve Çiçekler takdim edilerek karsilandi.


Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi konusmada, “ Sayin bakanim öncelikle nezaket ziyaretinizden çok memnun olduk. “diyerek, 2014 yilinda göreve geldigi günden bugüne yaptigi ve yapacagi hizmet projelerini anlatti.  Partimizin iktidar olusu ve hizmet projelerimin bir bir onay görmesinde vesile olan Milletvekillerime, Basbakanimiza ve degerli Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a  sahsim ve saygideger Gökçebeyliler adina tesekkür ederim.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz ise,” Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü yürekten kutluyorum. Gökçebey ilçesine yaptigi ve yapacagi hizmetleri bir bir anlatirken inanin ben dahi duygulandim ve onur duydum. Ankara da bize düsen bir görev varsa Gökçebey için elimizden geleni yapmaya haziriz. Baskan Öztürk’ün basarili çalismalarinin devamini dileriz. “dedi.

*

*

*