ALBAYRAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Is adami Hakan Albayrak, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla mesaj yayimlayan Is adami Hakan Albayrak," gelismis, mutlu ve saglikli bir toplumun temel unsuru olan, varliklariyla hayatin her alaninda cefakarligi ve fedakarligi, üretkenligi ve duyarliligi temsil eden kadinlarin, sonsuz sevgi, hosgörü ve vatan sevgisiyle yetistirdikleri nesillerle gelecegin sekillenmesinde çok önemli bir rolü oldugunu unutmamak lazim. 

 
Albayrak, “Hayatin en agir yüklerini tasiyan, elinin emegini gözünün nuru ile birlestiren kadinlarimiz insanligin en degerli unsurudur. Ülkemizin tarihi seyrine baktigimizda, Kurtulus Mücadelemizde cephede savasan, erkegine mermi tasiyan Türk kadini cumhuriyetimizin kurulmasiyla birlikte de gereken degeri görmüs ve erkekle esit olarak temsil edilme hürriyetine kavusmustur.
Kadinlarimiz, analarimiz, bacilarimiz ve eslerimiz olarak geleneksel ve köklü kültürümüzün geregi müstesna bir yere sahip olup, daima sefkatin, fedakarligin ve özverinin sembolü olmuslardir. Onlari sadece bir günde anmamali, her zaman saygi ve sevgiyle hak ettikleri degeri vermeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, sefkatin ve fedakarligin simgesi olan kadinlara saygilarimi sunuyorum”