BASKAN KARADAG’DAN YENI YIL KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, yeni yil kutlama mesaji yayimladi.

Baskan Karadag mesajinda;” Aci ve tatli olaylari, sevindirici gelismeleri, mutluluk veren anilari ile bir yili daha geride birakiyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde bir yila girmenin coskusunu yasiyoruz. 2017 Yilinin ülkemize ve tüm insanliga baris, kardeslik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanin ortak sorunlarinin çözülmesi için yeni bir baslangiç olusturmasini diliyorum.

Biten yilda neler yaptigimizi, neler ögrendigimizi gözden geçirip çevremize yararli olup olmadigimizi zamanimizi iyi kullanip kullanmadigimizi düsünmeliyiz. Her yeni yil yeni atilimlar, yeni umutlar, yeni adimlar kisaca yenilikler yilidir. Insanlik her yeni yilda tarihini yeni basarilar, yeni buluslar her alanda ilerlemeler ile zenginlestirir.

Her yeni gün ve her yeni yilin dogan bir umut oldugu inanciyla Milletimizin ve Gökçebey’li hemserilerimin yeni yilda refaha ve mutluluga kavusmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yilin hepimize, yuvalarimiza, sehrimize ve ülkemize esenlik, huzur basari, saglik, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygi ve sevgilerimi sunarim