KAYMAKAM BILGIN KARKAMIS’TA GÖREVE BASLADI

Yusuf Osman DIKTAS’tan sonra bosalan Karkamis Kaymakamligi'na, Gökçebey’in basarili kaymakami Bünyamin BIlGIN 17.12.2016 Cumartesi günü göreve basladi.

Kaymakam BILGIN’i makaminda, Belediye Baskani Nuh KOCAASLAN , Karkamis Sinir Bölük Komutani Yüzbasi Mesut ECE ve Ak Parti Ilçe Baskani Ahmet ÖZASLAN ilk hos geldin ziyaretçileri bulundular.

Kaymakam BILGIN’i hiçbir zaman yalniz birakmayan kardesçesine arkadasi olan Yüzbasi Onur SAHBAZ ve Gaziantep Is Bankasi Bölge Müdür Yardimcisi Pirali GÜRHAN’da makamda ziyaretteydi.

Bizde, Kaymakam Sayin Bünyamin BILGIN’e yeni görevinde basarilar dileriz.

BILGIN’in Özgeçmisi:

1987 yilinda dogdu. Ilk ve orta ögrenimi Istanbul’da tamamladiktan sonra 2008 yilinda Dumlupinar Üniversitesi Bilecik Iktisadi ve Idari Bilimler Fakultesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Içisleri Bakanligi Dernekler Dairesi Baskanliginda Dernekler Denetçi Yardimcisi olarak görev yaptiktan sonra 2010 yilinda Rize Kaymakam Adayi olarak Mülki Idare Meslegine intisap etti. Kaymakam Refikligi Stajini Afyon’un Sandikli ilçesinde, Mülkiye Teftis Stajini Mugla Milas, Yatagan ilçelerinde, Kaymakam Vekilligi Stajini Rize-Findikli, Samsun-Kavak ve Denizli-Çardak ilçelerinde yapti.

2012 yilinda 1 yil süreyle Bakanlik tarafindan Amerika’nin Virjinya eyaletinde bulunan Virginia Tech Universitesine gönderildi. Yurtdisi staji kapsaminda Ingilizce dil egitimi almis, Amerikan Yerel ve Federal Yönetim sistemi, Idari Sistem, Amerikan Yargi ve Yasama Sistemleri hakkinda incelemelerde bulunmus ve Büyükelçilik stajini Türkiye Cumhuriyeti Vasington Büyükelçiligi’nde yapmistir.

03/09/2014 tarihli ve 29108 sayili Resmi Gazete’de yayimlanan 02/09/2014 tarih ve 2104/1032 sayili müsterek kararnameyle Gökçebey Kaymakamligina atanmis ve 18/09/2014 tarihinde ilçedeki görevine baslamistir. Karkamis Kaymakami Bünyamin BIlGIN 17.12.2016 Cumartesi günü göreve basladi.