Zeki Usluoglu Mevlid kandilini kutladi

Gökçebey Gaziler Köy Muhtari Zeki Usluoglu, Mevlid Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Muhtar Usluoglu,” Peygamber Efendimizin (SAV) âlemleri tesrifinin yildönümü olan Mevlid Kandili’ne ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Âlemlere rahmet olan Efendimiz, teblig ettikleri ve hayatiyla insanligin karanligini aydinliga, cehaleti saadete çevirmistir.

Mevlid Kandili, O’nun kutlu hayatini ve dinimizin mübarek ögretilerini bir kez daha idrak etmek, nefsimiz hakkinda tefekkür etmek için hepimiz adina bir firsat olmalidir.

Toplum olarak büyük deger verdigimiz mübarek gecelerde, ülke ve millet olarak birlik ve beraberligimizin devami için daha fazla dua etmeli, bu güzel gecenin önemini iyi degerlendirmeliyiz. Bu geceyi sadece kendimiz için degil çevremizdeki insanlarla kucaklasma için de bir firsat olarak görmeliyiz.

Bilhassa ülkemiz ve Islâm Âleminin içerisinde bulundugu sikintili dönemde, dualarimiz, Türk Islâm cografyasinin bir an önce huzura, refaha ve barisa kavusmasi yönündedir. Bu duygu ve düsüncelerle tüm Islam Âleminin Mevlid Kandili’ni en kalbî duygularimla tebrik ederek hemserilerime saygi ve selamlarimi sunuyorum”