KAYMAKAM BILGIN, ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü MINNET VE SÜKRANLA ANIYORUZ

Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yil dönümü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

Kaymakam Bilgin Mesajinda: “10 Kasim Türk Milleti için; askeri ve siyasi dehasini tüm dünyanin kabul ettigi Atatürk'ü anma günü oldugu kadar, milli ve manevi degerlere sahip çikarak, muasir medeniyet istikametinde yürüyüs konusunda kararliligini gösterme günüdür.

Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eserim dedigi Cumhuriyet'i anlamak ve Cumhuriyet'imizin ve Demokrasinin degerlerini her sartta korumak, düsüncesini özümsemek, isaret ettigi yolda ilerleyerek, gösterdigi hedefe ulasmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yasatacaktir. Bu tarihten gelen bir sorumlulugumuz, gelecek nesillere karsi en önemli vazifemizdir.

Bu duygu ve düsüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarini bir kez daha rahmet, minnet ve sükranla aniyorum.”