BASKAN KARADAG GŪVEN TAZELEDI

2016/2017 Egitim-Ögretim yili Gökçebey Ortaokulu Okul-Aile Birligi Genel Kurul Toplantisi için Mustafa Inam çok amaçli spor salonuna 200’e yakin veli katildi.

Genel kurula katilanlarinin imzalarinin alinmasiyla açilis konusmasi yapilmistir. Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla Gökçebey Ortaokulu Okul-Aile Birligi Genel Kurul toplanti basladi.

Baska Hayrettin Karadag yeniden baskan seçildi.

Buna Göre, Asil ūye:

Nermin Bozakli, Ayla Görūr, Filiz Aydemir, Elif Ala

Yedekler:

Gūlhanim Tūrkyilmaz, satiye Özsaraç, Cevat Eren, Muala Belketin, Yeliz Kilinç seçildiler.

BASKAN KARADAG’DAN TESEKKÜR KONUSMASI:

Baskanliga tekrar seçilerek güvenoyu alan Karadag, tesekkür konusmasinda; “ Dostlar Egitim Kurumlari kapisindan her girdigimde sevgim giderek büyüdü mutlulugum ve huzurum katlanarak artti. Bu nedenle herkese tavsiyem bu gülen yüzleri görmek için okulumuza hep gelin desteginizi esirgemeyin. Okul aile birligimiz ‘Milli Egitim Bakanligi Okul Aile Birligi Yönetmeligi’ geregi kurulmus bir birliktir. Bu yönetmelikte okul aile birligi söyle tanimlanmaktadir:

•Okul ile aile arasinda bütünlesmeyi gerçeklestirmek,

•Veli ile okul arasinda iletisimi ve is birligini saglamak egitim ve ögretimi gelistirici faaliyetleri desteklemek,

•Okulun egitim ve ögretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarini karsilamak üzere okullar bünyesinde tüzel kisilige haiz olmayarak kurulan bir birliktir. Birligimizin en temel hedefi; ögrencilerimizin, Türk Milli Egitimi’nin genel amaçlari ve temel ilkeleri ile Atatürk Ilke ve Devrimleri dogrultusunda yetistirilmeleri için, okul yönetimi, ögretmenler, veliler ve aileler arasinda gerekli isbirligini yaparak, güçlü ve etkin bir iletisimin kurulmasini saglamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalismalar yürütmektir. Hedeflerimizi gerçeklestirirken en büyük destegimizin Dostlar Egitim Kurumlari velileri olacagina yürekten inaniyoruz. Okul aile Birligi olarak bizlerde görev ve sorumluluklarimizi en iyi sekilde yerine getirerek tüm ögrencilerimizin kaliteli egitim almalarina vesile olacagiz.”dedi.

*

*

*

*