Baskandan Baskana Ziyaret

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret ederek basarili çalismalarindan dolayi tebrik etti.

Baskan Gebes,”Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk ile çok eski arkadasiz. Hem meslektasim hem de degerli agabeyimdir. Yerel yönetimde bizim kadar deneyimli, tecrübeli ve çaliskan birisidir. Gökçebey’e belediye baskani seçilmesinde bizlerinde destegi olmustur. Gökçebey Belediye baskanini bulmustur. Sayin Öztürk göreve geldigi günden bugüne proje kapsaminda yaptigi hizmetlerle Gökçebey’in degiserek büyüdügünü görmekteyiz. Yine inaniyorum ki önümüzdeki iki yil içersinde Gökçebey hak ettigi hizmetlerden nasibini aldigini görecegiz.

Sahsim ile ilgili Gebes Gökçebey’den aday olacak sözler sadece haddini bilmez birilerinin dedikodularindan öteye gerçegi yansitmiyor. Birileri bu tür dedikodulari ile aramizdaki dost iliskileri bozamaz. Gökçebey’in çaliskan bir belediye baskani Sayin Öztürk vardir. Onun basarili çalismalari sonucunda Gökçebey geliserek büyüyen, çagdas ve yasanabilir bir ilçe konumuna gelecektir. Sayin Öztürk’ü basarili çalismalarindan dolayi tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim. “dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ise,” Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes’in nezaket ziyaretinden dolayi tesekkür ediyorum. Sayin Gebes’in de Çaydegirmeni beldesine verdigi hizmetleri yakinen takip ediyoruz. Bizler dün oldugu gibi bugünde iki belediye arasinda dayanisma içersindeyiz. Bizlerin tek düsüncesi birlikte hareket ederek halkimiza en iyi hizmet etme yolunda var gücümüzle mücadele vermekteyiz.” Diyerek yerel yönetim ve yapilan hizmetler konusunda fikir alis verisinde bulundular.

Daha sonra Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes’e güzel bir tablo hediye etti.