ULUPINAR’DAN GÖKÇEBEY’E YENI ORTAOKUL MÜJDESI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’dan, Gökçebeylilere yeni Ortaokul müjdesi verdi.

05.10.2016 Tarihinde,” Gökçebey Ortaokul zor sartlarda egitim veriyor.” Basliginda yaptigimiz haber ses getirdi.

ÖZEL HABER: Latif AYDEMIR.

05.10.2016 Tarihinde,” Gökçebey Ortaokul zor sartlarda egitim veriyor.” Basliginda yaptigimiz haber ses getirdi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, 14.10.2016 Cuma günü saat 15.30’da Ortaokula gelerek yerinde inceleme yapti.

Milletvekili Ulupinar’in Gökçebey Ortaokul’un eksiklerini yerinde inceleme yaparken, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin, Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Okul Müdürü Mahmut Bulut, Okul Aile Birligi Baskani Hayrettin Karadag ve yönetimi, Ögretmenler ile çok sayida parti yönetimi eslik etti.

Ulupinar, “Ortaokul binasinin egitime elverisli olmadigini ve bu binanin tadilat yerine yeni bir binanin yapilmasi daha iyi olacagini ve bu konuyu Valimiz Ali Kaban ile istisare yaparak karar verecegiz” diyerek Zonguldak Valilige gitmisti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas Valilikte Vali Ali Kapan ile yapilan görüsmede; Gökçebey mevcut Ortaokul binasinin ve çevresinde olusan çatlaklar ve göçen istinat duvarin ardindan okulun tadilat yerine günümüze uygun modern yeni bir ortaokul binasinin yapima karar verildi. 2017 yili yatirim programina alinarak Çok Programli Lise’nin alt tarafindaki 12 dönüm araziye 36 siniflik Yeni bir Ortaokul binasinin yapilmasina karar verildi.