ORTAÖGRETIM ÖGRENCILERINE BISIKLET DAGITIMI YAPILDI

Zonguldak Il Halk Sagligi Müdürlügü tarafindan, çocuk ve gençlere fiziksel aktivite aliskanligi kazandirilarak sagliklarinin korunmasi, gelecekte saglik sistemimiz üzerinde olusabilecek potansiyel yükün azaltilmasi için toplumda bisiklet kullaniminin tesvik edilmesi amaciyla, ilçemiz ortaögretim kurumuna egitim gören asagida isimleri yazili ögrencilere bisiklet dagitimi yapildi.

Gökçebey Çok Programli Anadolu Lisesi Sehit Burak Saraçli Çok Amaçli Salonunda gerçeklestirilen törene, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil AYTAS, Sube Müdürü Muhamet ATLI, Zonguldak Il Halk Sagligi Müdürlügü temsilcileri, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ali DANACI, Çok Programli Anadolu Lisesi Müdür Vekili Erol ÖZCAN, Ögretmen ve ögrenciler katildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil AYTAS tören açilisinda yaptigi konusmasinda; “Zonguldak Il Halk Sagligi Müdürlügüne yapmis olduklari bu anlamli destekten dolayi Müdürlügümüz ve ögrencilerimiz adina tesekkür ediyorum. Dagitmis oldugumuz bisikletler ögrencilerimizin saglikli yasamalarina adina yararli olacagina inancim tamdir. Siz ögrencilerimizin ve ögretmenlerimizin de böyle bir farkindalik olusturarak bisiklet kullanimini yayginlastirmak gerektigini düsünüyorum.” Dedi.