BASKAN GEBES ''TÜM DÜNYAYA DEMOKRASI DERSI VERIYORUZ''

Çaydegirmeni Belediye Baskan Satilmis Gebes, millet iradesine yapilan darbe girisiminin ilk anindan itibaren vatandaslarla birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Devrek Cumhuriyet Meydani'nda vatandaslara seslenen Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, millet iradesine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, demokrasiye sahip çikan herkese tesekkür etti.

“DIMDIK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Milletin kararina, iradesine yapilan bu saldirinin amacina asla ulasamayacagini ifade eden Baskan Gebes, “Milli iradeye yapilan bu saldiri sadece hükümete degil, ayni zamanda Türk Milletine yapilmistir. Bunun karsisinda millet olarak dimdik durduk ve insallah durmaya devam edecegiz. Türkiye’nin 81 vilayetinde insanimiz ayakta. Milletimiz, kendisine kast edenlere hak ettigi dersi verecektir. Böyle bir dava için iradesine, ülkesine, Cumhurbaskanina sahip çikan herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu durusumuz ayni zamanda zalimlere, darbecilere, Türkiye’deki milletin yoluna çikan teröristlere, kan dökücülere mesaj olsun” diye konustu.

“DEMOKRASI NÖBETIMIZ DEVAM EDECEK”

Madalyonun bir yüzünde hainler, teröristler oldugunu, diger yüzünde ise asil Türk milletin oldugunu vurgulayan Baskan Gebes, sunlari söyledi: “Demokrasi nöbetimiz devam edecek. Cumhurbaskanimiz meydanlardan artik çekilebilirsiniz demeden meydanlardan çekilmeyelim. Vatan hainlerine karsi ilk günden beri dimdik ayakta duran kahraman milletimizi, tekrar tebrik ediyorum. Organizasyonu yürüten tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum.