Gökçebey Belediye Baskani Öztürk’ün Kadir Gecesi Mesaji

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Kadir Gecesi dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Belediye Baskani Öztürk, Kadir Gecesi nedeni ile yaptigi açiklamada;” “Birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanisma duygularinin had safhaya ulastigi 11 Ayin Sultani olan Ramazan Ayi’nin son günlerine yaklasirken, bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesi’ne kavusmus olmanin heyecani ve sevincini yasiyoruz. 01 Temmuz Cuma gününü 02 Temmuz Cumartesi’ne baglayan gece Mübarek Kadir Gecesini idrak etmenin mutlulugunu insallah yasayacagiz. Kadir Gecesi, Kuran-i Kerim’in övdügü, esenlik ve huzurun her tarafa yayildigi sema kapilarinin açildigi, dua ve tövbelerin kabul edildigi bir gecedir. Yüce Kitabimiz’da “bin aydan daha hayirli” oldugu bildirilen Kadir Gecesinin degeri, insanliga rehber, sifa ve ebedî mutlulugun anahtari olarak gönderilen Kur’an’i Kerim’in o gecede yeryüzü ve beserle bulusmaya baslamasindan kaynaklanmaktadir.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm Gökçebeyli hemsehrilerimizin, aziz milletimizin ve Islam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanligin baris, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affina vesile olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gün ve gecelerde tek duamiz, ülkemizdeki kanli terör olaylarinin son bulmasi ve akan kan ve gözyaslarinin durmasidir. Ülkemizde birlik ve beraberligimizi yok etmek adina haince planlanan kanli terör saldirilarinda hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina ve ulusumuza bassagligi diliyorum.”