ULUPINAR, TOKI BASKAN YARDIMCISI ILE GÖRÜSTÜ.

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Bakacakkadi Belediyesi Fen Isleri Müdürü Cumhur Kalayci ve Zonguldak Bahçelievler Muhtari Bülent Tüzün ile birlikte TOKI Baskan Yardimcisi Sami Er’i ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Ilimiz ve ilçelerimizde Toplu Konut Projeleri hizli bir sekilde devam etmektedir. Baskanimizdan Ilimizde ve ilçelerimizde devam eden TOKI projelerinin son durumu ile ilgili bilgi aldik.

Bakacakkadi Belediye Baskanimiz ile birlikte 2. Etap TOKI konutlari yapilmasi talebimizi TOKI Baskanimiza ilettik. Bakacakkadi Beldemizde oturan vatandaslarimizdan TOKI konutlari için çok sayida talep aliyoruz. Bakacakkadi Beldemizde TOKI 1. Etap projemiz hizli bir sekilde devam ediyor. Ayrica emekliler için de Bakacakkadi Beldemizde konut talebi var 1. Etapta 250 konut yapilmakta olup, 2. Etap konut yapilmasi için baskanimiz gerekli çalismalari baslatacagi sözünü verdi.” ifadelerine yer verdi.