BASKAN ÖZTÜRK, HAYIRLI RAMAZANLAR

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ramazan Ayi Olmasi Nedeniyle Mesaj Yayinladi.

Ramazan ayinin Milli Birlik ve Beraberlik duygusunun pekistirdigini belirten Baskan Öztürk,”Maddi ve manevi sayisiz güzelliklerin yasandigi ve mükâfatlarinin sinirsiz olarak verildigi bu manevi Ramazan Ayi’nin herkese hayirlara vesile olmasini”diledi.

Baskan Öztürk,”Ramazan; Allah’a olan kulluk suurunu derinden hissettigimiz, milli birlik ve beraberligimizin pekistigi bir aydir. Maddi ve manevi sayisiz güzelliklerin yasandigi ve mükâfatlarinin sinirsiz olarak verildigi bu manevi Ramazan Ayi, geçmisimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalici mutluluga yönelerek çok iyi degerlendirelim.

Yapacagimiz hayir ve ibadetlerle Allah’in rizasini kazanmaya, iyi ve güzel davranislarimizi arttirarak, geçici ve kötü seyleri de terk ederek on bir ayin sultani Ramazan ayini en iyi sekilde geçirelim. Belediyemiz olarak Ramazan ayi içinde etkinliklerimiz olacaktir. Ramazan ayinin Gökçebey’li hemserilerime Islam âlemine ve tüm insanliga hayirlar getirmesini diliyorum” dedi