Okul Aile Birligine Destek Için Pilav Günü

Gökçebey Orta okulu Aile Birligi 24.05.2016 Sali günü okulun bahçesinde, dayanisma, birlik ve beraberlik günü için pilav günü düzenledi.

Düzenlenen pilav gününe; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Mal Müdürü Kadir Çelik, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Orta Okul Müdürü Mahmut Bulut, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Okul Aile Birligi Baskani Hayrettin Karadag ve yönetimi, daire amirleri, ögretmenlerin yani sira çok sayida vatandaslar katildi.

Ilçe Kaymakami Bilgin, Belediye Baskani Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Aytas, Okul Müdürü Bulut, Ögrenciler, Veliler, Ögretmenler ve vatandaslar hep birlikte Pilav, gözleme, ayran ve tatli ikram edildi.

GÖKÇEBEY ESNAFLARINA TESEKKÜR ETTILER

Okul Aile Birligine maddi gelir saglamak, dayanisma, birlik ve beraberlik pilav günü düzenlediklerini ifade eden Okul Aile Birligi Baskani Hayrettin Karadag,” Yaptigimiz pilav günü etkinligine yogun katilim saglanmis olup amacina ulasmistir. Bizlerin yapmis oldugu bu etkinlige maddi-manevi destek veren basta Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk olmak üzere, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sayin Fazil Aytas’a, Ilçemizin yüz aki olan Çanakçilar Sirketler Grubuna, Ilçemiz esnaflarina, Okul müdürümüz Sayin Bulut’a, ögrenci velilere tesekkür ediyoruz.”

*

*

*

*

*

*

*

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*