Milletvekili Ulupinar, "Dinine, diline, kültürüne bagli, düsünceli gençler"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar'in 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile ilgili yayinladigi kutlama mesaji su sekilde:

19 Mayis atalarimizin kaniyla caniyla savundugu, düsmana geçit vermeyerek vatan topragindan püskürtüp Kurtulus Savasini kazanmasini saglayan ilk adimdir.

19 Mayis çarenin ancak millette bulundugunu anlamanin ve aramanin ifadesidir.

97 yil önce bugün yoksulluk ve sefalet içindeki milletimiz bagimsizligi için, basta gençlerimiz olmak üzere sehadet mertebesine erismek, düsmani bozguna ugratmak için cepheye kosmus, bugünkü nesillere bu aziz vatani hediye etmislerdir.

Bizlere hediye ettikleri bu vatanin kurulmasinda temel taslarin basinda yer alan, gelecegimizin teminati gençlerimize de bugün gençlik ve spor bayrami olarak armagan edilmistir.

Bugünkü Türkiye olarak bize düsen görev ise, Avrupa’nin en genç nüfuslu ülkesini dinine, diline, kültürüne bagli, düsünceli gençler yetistirerek, ülkemizi muasir medeniyet seviyesine eristirmektir. Dostluk, baris, sevgi ve kardeslik duygusunun pekismesini saglayan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayraminin tüm gençlerimize hayirli olmasi dilegiyle, basta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere tüm sehit ve gazilerimizi minnet ve sükranla aniyorum” dedi.