KADINLARDAN BASKAN ÖZTÜRK’E TESEKKÜR ZIYARETI

Gökçebey Belediyesinin çalismalarini takdir eden Çay Mahallesi kadinlari, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret ederek tesekkür etti.

Bayanlar; “Sayin Baskanim Belediyenin yapmis proje kapsaminda hizmetlerinizi görüyoruz. Yaptiginiz basarili çalismalar nitecisinde ilçemiz her gecen gün degiserek büyümektedir. Mahallemizde bulunan içkili mekânlarin baska bir yere tasimaniz bizim mahallemize vermis oldugunuz en güzel hediyelerden bir tanesidir. Bizler her zaman çalisan belediyemiz ve sizlerin yaninizdayiz. Sizlerden Allah razi olsun. Basarili çalismalarinizin devamini diliyoruz.” Diyerek tesekkür ettiler.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk;” Öncelikle nezaket ziyaretinizden memnun oldum. Bizler göreve gelmeden önce Gökçebey’in birikmis sorunlarini analiz ettik sonra bu sorunlarin çözümü konusunda hizmet projesi üretip bir kitapta toplayarak seçim çalismalarimizda siz degerli hanimefendilere dagitmistik. Iki yil içinde Belediye olarak Gökçebey’e yaptigimiz hizmetleri görüyorsunuz. Hizmet projelerimiz hizla devam ediyor. Bu yil alt yapi çalismalarimizi bitirmeyi tamamliyoruz. Gelecek yil ise üst yapi çalismalarimizla Gökçebey’in nasil bir yasanacak ilçe konumuna geldigini hep beraber görecegiz. Mahalle arasinda ise içkili mekanlarin sizleri ne kadar rahatsiz ettigini bildigimiz için onlara baska bir yer göstererek mahalle arasindan kaldirdik. Bizler ilçeye hizmet verirken sizlerin destegini görmek beni çok mutlu ediyor. Sirin ilçemiz adina yapacak daha çok hizmetlerimiz var.” Dedi.

.

*

*