Aytas,” Benim Yuvam Grubuna” Tesekkür Etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanliginda 15 yildir gönüllü çalisan’ Benim Yuvam Grubu ‘ Sivil Toplum Örgütü, Gökçebey Namazgâh Köyü Ilkögretim Okulu’na geldiler.

Funda Dicle öncülügünde ‘Benim yuvam Grubu’ Sivil Toplum Örgütünü,Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Namazgâh Köyü Ilkögretim Okulu Ögretmenleri, Köy Muhtari ve köy sakinleri karsiladi.

Benim yuvam Grubunda gönüllü çalisanlar gençlerin ‘köy okullarini yenileme ve destekleme’ projesi kapsaminda Manisa Soma Köseler ve Arpadere köyünde yapilan çalismanin üçüncü duragi Namazgâh Köyü Ilkögretim Okulu.

Namazgâh Köyü Ilkögretim Okul’unda badana-boya, Elektrik, perde gibi ihtiyaçlarin yani sira çocuklarin kütüphanesi, anasinifi araç-gereci yenilendi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas,” Istanbul’dan gelerek ilçemize bagli Namazgâh Ilkögretim Okulumuzun ihtiyaçlarini karsilayan Benim Yuvam Grubuna sahsim ve egitim camiasi olarak tesekkür ediyorum” diyerek plaket ve baston hediye etti.

Namazgâh Köyü hanimefendileri Istanbul’dan gelen Benim Yuvam grubuna yöresel ev yemekleri, sicak ve soguk içecekler ikraminda bulundular.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*