BABA MESLEGINI YAPIYORUZ

Devrek Pinar Orman Ürünleri isletme sahibi Ercan Kalincik’i ziyaret ettik.

Baba meslegini yapiyoruz” diyen Ercan Kalincik,” 1975 yilinda babam Necati Kalincik tarafindan Devrek Ilçesinde kurulan Devrek Pinar Orman Ürünleri, kurulusundan bu yana orman ürünleri sektöründe her gün geliserek faaliyet göstermekteyiz.

1993 yilinda isin basina getirildim. 2002 yilinda aile sirketi kurduk. Firmamiz yöneticileri aile üyelerimizden olusmustur ve her yeni üyemiz müsterileri yelpazemizi genisletmis ve eski müsterilerimizde güler yüzlü görüsmelerle çalismalarina devam ediyor.

Devrek ve Yeniçag firmamizda 61 kisi çalismaktadir. Devrek’te suan yapimi devam eden üçüncü üretim tesisi Nisan ayinin sonunda faaliyete geçecektir. O zaman isçi sayimizda da artis olacaktir. Günümüzde yurtiçi ve disindaki müsterilerimize en kaliteli ürünleri kiyaslanamayacak fiyatlarla sunmayi basardik. Bunun sebebi ise kereste konusunda aracilik (al-sat mantigi) ile çalismayip imalat yapilacak tomruklari yöre ormanlarindan kesilmis bölgedeki orman isletmelerinden en kaliteli tomruklari alarak ürünün tomruk halinden kalas ve tahta olana kadarki her asamasinda var olmasindan kaynaklanmaktadir.

Firmamiz en kaliteli tomruklari alarak en kaliteli ve gerçek ölçülere uygun sekilde islenmesini saglayarak degerli müsterilerimize sunmaktayiz.

Türkiye’nin en büyük orman ürünleri isleme çalisma bölgesinde yillar boyunca yer almaktayiz, firmamiz gelecege daha da emin ve hizli adimlarla yürümeye ve hedef çitasini her geçen gün basariyla yükseltmeye devam etmektedir.

Yurt içi ve Yurtdisi Çalisiyoruz.. Türkiye ve diger ülkelerle yillardir çalismalarimiz devam etmektedir. Gerek ithalat gerekse ihracatlarimizin hizla ve güvenle devaminin yurt içi satislarimizda da büyük etkisi vardir. Mobilya sektörü üzerine ham madde üretiyoruz.”

*

*

*